När man förvandlas till en enda stor JÄTTEVIRUS

Vem bestämde att bara björnar ska gå i ide? Eftersom man inte äter och dricker (lever på fettreserven) på fem-sju månader borde det ju även vara ekonomiskt försvarbart, och inte tala om hur snygg och utvilad man vore när man vaknar framåt vårkanten. Om vi slutar äta kött kanske evolutionen tar oss dit om ett par tusen år…? Jag tänker mer nästa år. Vad gör man när vuxentiden är slut och dessutom kroppen är slut? När man förvandlas till en enda stor JÄTTEVIRUS. Någon som har någon lösning på det? Nähä, det hade ni inte, men fortsätt lansera en ny mobilmodell varje halvår. Det känns ju viktigare, eller hur?!?

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.