Animoon!


Tänk dig en planet bestående av mysiga mjuka djur och begåvade o sansade människor som håller vinterstängt mellan sept-maj varje år – går i kollektivt ide alltså. Tänk dig hotellen där alla lägger sig samtidigt i mjuka täcken efter en härlig avslutningsfest tillsammans. Tänk dig känslan att vakna sju månader senare fullkomligt utvilad helt utan trötthetsrynkor, lycklig, naturligt smal och fullständigt fri. Under vintersäsong sover alla och hela planeten är nedsläckt. Allt går på sparlåga. Så mysigt.

Min fantastiska dotter ska presentera sin idé imorgon som ett litet förslag för framtidens – fast helst snart – politiker. Genialt förslag tycker jag. Tänk om vi lyssnade mer på barnen och minst på skamlösa energitjuvar som vi aldrig bett om att ha i våra liv men som alltid tränger sig på och hävdar sin s.k. RÄTT. Jag röstar på Animoon. Så heter planeten.

img_3056

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.