Kärlek en schitzofren psykos

Kärlek en schitzofren psykos enligt Aron Flam. En automatisk – därför meningslös – ojämlik kamp mellan två delar av dig själv, dragningskraften till kaos, det motsatta som alltid tids nog vinner över jämviktstillståndet? Benägen att hålla med tyvärr. Kärlek är enligt Aron: ”kombinerade känslor av habegär, egoism, narcissism, uteslutande, betvingande av någon annan och idealisering alltså negativa känslor”. Människor som tänder på döda ting. Lika gillar lika. Mycket väsen för ingenting eller sluta ge detta uppmärksamhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.