Besvarad kärlek istället

Roulette Cherry_instant  IMG_3094_instant HM_instant Cranberries_instant

Och så köpte jag tre olika Kornettblommor till mina fönster. Nu har det varit tomt så mångar år. Detta är en halvskuggälskande växt, dvs mina öst/väst fönster passar bra. När jag var tjugotvå var jag med  i Trädgårdsamatörerna (o sänkte medelåldern med 20 år) och lärde mig ympa. När jag var 26 bodde jag i Linnéstadens vackraste kråkslott från 1850 med fasansfull vacker balkong med klätterrosor och allt som gick att köpa från Impecta Fröhandel. Sedan förra året dog alla mina smärtsamt vackra Tropiska Hibiscus av oklar sjukdom och sedan dess har det varit växtdöd i mitt hem, bortsett från några novemberkaktusar i olika färger som aldrig dör hur man än anstränger sig. Ni ska få se när dessa blommar det ska ni verkligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.