Inte bara sexist. Svagt intellekt också.

Igår firade jag (fast jag borde väl har sörjt) internationella kvinnodagen. Det innebar vanilj- och hummersmör orimligt gott och dyrt spankskt vin, lika delar irritation och uppgivenhet. Kanske börjar jag bli FÖR hård? Men då får jag väl vara det till jag är färdig alternativt till det dyker upp en vettig man med lite riktig stake i mitt liv. Denna clownen och hans förståndssvaga bröder loggade ut ganska fort efteråt. Det kan jag förstå.

Har tyvärr inga bilder från restaurangen, bara denna.

IMG_3175

IMG_3138

IMG_3139

IMG_3220 IMG_3221     IMG_3230 IMG_3229

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.