På ständig ToR resa mellan lidande och lidelse

Prova nu dina trick på någon annan. Detta med saker som sker gång på gång utan utveckling tråkar ut mig så till den milda grad. Det är lite som när man talar med en människa som drabbats av sjukdomen Alzeimers och människan säger samma sak hundra gånger samma dag, utan att förstå eller se sig själv samtidigt som det hen säger är fullständigt ointressant och absurt. En dag i månaden är dock människan som vanligt, närvarande, avspänd och brilliant.

Säger härmed upp mig från alla framtida implicita och explicita inblandningar i dramatiska sinnessjuka, orena och slarvigt förankrade och blandade relationer.

Och, jag berättar inte. Det finns inget att berätta som är tillräckligt intressant. Jag talar bara om mig själv. Sanning existerar inte. Och ja livet är meningslöst om man med mening talar om att finnas i okända människors medvetande om 300 år. Men kärlek, njutning och utveckling är också en slags mening.

Saknar dig trots detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.