Lever svagt

IMG_3203_instant

Denna vintern har varit och är den värsta som jag kan minnas på tio år. Kanske har haft tio olika virus och på gränsen till lunginflammation och så akut anemi och kunde lika gärna varit en brunbjörn så mycket har jag sovit till ingen nytta. Nu äter jag kilovis med blodpudding, grönkål och persilja och dricker äver rödvin. Allt tillreds sedan till en gegga i gjutjärnspannan. Jag fastnar nästan inte på kort. Det värker i hela kroppen och den enda fördelen är att jag inte längre orkar bry mig om de som inte är värda att bry sig om. Snart är det vår, kanske även för mig…?

IMG_3192

Hemlagad ingefärsshot: ingefära+citron+honung

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.