4 meter i tak

IMG_3578

 

IMG_3575 (1)

 

IMG_3577 (1)

 

IMG_3576

 

IMG_3570

 

IMG_3567

 

IMG_3568

 

IMG_3569

 

Jag och min vän renoverar nu äntligen kanske klart det som jag inte orkat göra på hela vintern. Det är alltså inte alltid skönt att ha nästan 4 meter i tak. Inte heller alltid en fördel att vara envis som en åsna. Upp och ner på stegen hundra gånger. Kommer jag få ben som Beyoncé då tror ni? Som ni ser målar vi origninellt ”linen wash” på väggarna. Orkar inte med blårosa väggar längre, man tröttnar på sådant. Detta blir alltså ”klassiskt” så himla praktiskt och vuxet. Men tomten kommer jag inte ta ner. Han har hängt där sedan julen 2012. Det är den enda manliga person som stannat kvar så länge, så honom håller jag hårt i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.