Det magiska silvervattnet!

Jag känner dig så väl kan din tölp. Skönt att inget kan tillskrivas mig denna gången. Helgen har varit en vändpunkt. Tomten överlever alltid, men livet går vidare. Kanske har mitt ständiga drickande av rent järn på flaska nu äntligen gett resultat. Eller så är det det magiska silvervattnet. Skit samma. Tinderexperimentet fortsätter. Nu flera nyanställda i forskargruppen. Intressant och spännande mitt i sinnesjukdomen Tinder, som halva samhället verkar lida av. Å köket är klart. Efter 300 timmar slipning, spackling, tapetsering, målning så är det äntligen klart. Visar bilder sedan kanske. Jag vill inte jobba som målare. Nästa gång får min butler hjälpa till.

IMG_3688 (1)_instant

Hur kan jag säga att din röst är vacker
Jag vet ju bara, att den genomtränger mig
Och kommer mig att darra som ett löv
Och trasar sönder mig och spränger mig

Vad vet jag om din hud och dina lemmar
Det bara skakar mig att de är dina,
Så att för mig finns ingen sömn och vila
tills de är mina
Karin Boye

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.