Opackade paket

IMG_3771

Tänkte lägga till att jag är ett opackat paket med oklart innehåll. Får så många frågor varför jag är så motsägelsefull? Jag är inte motsägelsefull, jag är ett opackat paket med blandat innehåll. Och jag är svintrött. Och jag längtar efter att sova i en sovsäck med en brunbjörn som inte är narcissist, åtminstone inte oreflekterat. Människor nu är det snart min födelsedag. Jag kommer inte bjuda er på tårta och jag vill inte ha några packade paket, möjligen ett glas vin. En särskild tanke till de som ännu inte funnit sin inre handbroms. De som inte funnit sin inre vilja och till de som tror att verkligheten är objektiv. Be för dessa lite extra. Inatt drömde jag att råttorna på gatorna var stora som mopsar. Vad ville detta säga? Mer än att hjärnan är överhettad i en verklighet/ett medvetande som faktiskt bara existerar om vi tänker på den. Skriver man en bok om detta blir man känd, annars är etiketten ”lite galen” mer vanlig. Etiketter är trivialt. Just detta med mera hade du rätt i kära vän.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.