Jag menar vem fan är John?

 

Ärlighet är ett över- och undernyttjat ord. Helt enkelt felanvänt. Människor tycks tro att en sopig oärlighet kan kompenseras med en sopig ärlighet, när det i själva verket är samma typ av cancer fast med olika förtecken.

Nu ska jag sova och behålla mina geniala tankar för mig själv. Och nej, var så Gud, jag är INTE bitter bara trött på fega, fantasilösa idioter, och sådana som följer John. Jag menar vem fan är John? Från och med nu så vägrar jag att svara på idiotiska frågor och mitt robotstandardsvar kommer bli: ”Frågan är inte relevant. ”.

beauty-and-the-beast-cinderella-disney-drinking-Favim.com-3523229-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.