Plötsligt är hela stan full av lockiga alternativ

Screenshot 2016-05-04 22.20.46

Varit på Konstmuseet med andra virriga tanter och druckit cider utan alkohol (stor besvikelse naturligtvis). Upptäckt att det är nära nu och blivit arg så jag kokar kanske tre gånger den senste veckan. Men eftersom jag är så bra på att svalna av så har nu allt löst sig ser det ut som. Idag första vårdagen, alla sitter ute och plötsligt verkar det som hela stan är full med lockiga alternativ. Om jag fick önska mig något med mitt utseende så skulle jag ha sådär små fötter som jag har här på bilden. Det kan vara svårt att hålla balansen, men så elegant. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.