Jag tänker tydligen mycket på ”snälla skäggiga gubbar”

IMG_4006

Jag tänker tydligen mycket på ”snälla skäggiga gubbar” för de visar sig tom när jag slickar på en Nogger. Väljer att se det som ett gott tecken, en härlig slump. Jag har haft otur idag, som jag naturligtvis kokat över för i flera timmar. Temat var språkförbistring. Men sedan vände det och jag gjorde tre jobb på raken, som jag skjutit upp i en hel vecka. Imorgon hoppas jag på mer spännande utveckling, även om de senaste dagarna har bjudit på konstupplevelser och lite annat godis.  Man vill alltid ha mer. Man vill ha allt. Man vill ha allt på en gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.