Om man läser mitt CV kan man tro att jag dog vid 35, men det var nog då jag föddes

Funderar på skam, detta förödande och livräddande tillstånd som alla människor med en frisk hjärna föds med för att inte riskera saker som kan bli farliga eller dåliga för överlevnaden eller vålmåendet. Skammen denna till synes ojämlika känsla, som vissa verkar sakna helt, men som ofta är så beskaffad att den är som stört hos dem som verkar sakna den helt. Det mest skamlösa man kan göra är det jag gör. Att exponera sig offentligt för tankar och känslor man inte ännu har rett ut internt. Att aldrig läsa instruktionsboken. Att aldrig veta när pengarna tar slut, vilket de gör hela tiden. Att kasta sig ut som en idiot för någon jävla soptip och rulla ner i någon jävla kundvagn som om man vore en katt med 9 liv, ja som alla vet har katter bara ett liv. Ja, om du nu läser detta så VET du. Jag är INTE skamlös jag är en tvångsmässig Nicke Nyfiken på äventyr. Jag är en osmidig människa, en sådan som har levt jättelänge men som om man läser mitt CV kan man tro att jag dog vid 35, men det var nog då jag föddes. Det är inte alla som förstår detta, och jag är just nu i ett vägskäl. Ska man öda mer tid på att försöka övertyga dem som inte använder sina ögon för att se och inte heller kan ifrågasätta det hjärnan talar om för dem vad de ser, eller ska man bara släppa och odla grönsaker och köpa några hönor, en get och fem perserkatter och fly ut på landet i något övergivet hus som någon glömt bort? Det måste ju finnas sådana hus lite varstans om man letar herre gud, Sverige är ju nästan ett obebott land 25 mil från de stora städerna. Det är sannolikt det enda rätta. Vad väntar jag på? Inte den skäggiga gubben hoppas jag. Nej, don´t wait for some batman to save you. Just don´t om du vill ha någon troväridghet kvar på dödsbädden. Den bädden bäddar jag inte ännu.

Man talar högt för sig själv.

20130127-074704

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.