Pre menstrual scaredness

Män som säger att de blir rädda för kvinnor som har PMS vet inte hur det är att vara i en kvinnans kropp just den tiden. Det är lite som en slags temporär ”sinnessjukdom” skulle jag säga, och väldigt många kvinnor lider. Om en man blödde flera dl blod från kuken varje månad, om han samtidigt kände sig suicidal eller explosivt arg hade krampvärk i rygg och mage hade migrän, kräkningar tror ni att vi hade haft ett samhälle som detta då? Nej! Allt hade varit annorlunda. Samtidigt är kanske den samlade menstruationsvrede som manifesteras just det som gör att vi ändå lyckas behålla någonslags vettig jämlikhet mellan könen? Eller är det någon annan biologisk sinnerik förklaring tro? exwife_instant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.