Oglamorlösa saker

Idag har följande oglamorlösa saker hänt. En alkoholpåverkad förhoppningsvis okänd man försökte ta sig in genom min port och ringde ca 20 gånger på min porttelefon med ca 10 min mellanrum. Oklart om han somnade mellan varven, jag gjorde det… Detta var 03.15. Sedan mottog vi en styck ungersk kärnfysiker modell yngre än jag var för 20 år sedan. Därefter skriva och säga upp otacksamt styrelseuppdrag och allmän olust inför det jag ägnat mig åt de senaste veckorna (plötsligt försvann 3D-effekten helt). Nu regnar det och det är sval luft som blåser in. En sak till. Jag har kommit på att jag behöver en mjölkchokladfärgad Burma med gröna ögon. Kattfeber med andra ord. Denna har bruna ögon, men ni fattar konceptet.

Screenshot 2016-05-24 12.15.23_instant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.