Ungefär jättestor andel av alla är inte alls underbara

Jag vill meddela att nu har jag tröttnat på manipulativa,  opportunistiska, falska, fega, snorkiga, nedlåtande, cyniska, grandiosa, narcissistiska, egoistiska och ovänliga människor fullständigt. Har totalt tappat allt tålamod. Människor som alltid ser andras tillkortakommanden jättebra, men aldrig sina egna. Människor som är superskeva utan att förstå att något är fel. På dem. Människor som inte kommer på att de behöver utvecklas. Människor. Ungefär jättestor andel av alla är inte alls underbara, oavsett vad ni tror så är det ju inte så. Man kan inte alltid vara givmild.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.