Trots att vi ofta inte varit överens

Screenshot 2016-06-23 00.25.23_instant Screenshot 2016-06-23 00.26.41_instant

Detta år har varit nödvändigt och ont. VET nu saker om mig själv och andra som jag inte visste tidigare  (trots att vi ofta inte varit överens). Och fick även äntligen idag en medicinsk förklaring till min enorma trötthet och urkassa järndepåer. Jag ska opereras. Men jag tänker att jag har en ängel som vakar över mig. Jag visade ju leg på Systembolaget idag, tänker att flickan i kassan var en ängel. Och att ett överdrivet maniskt intresse för hud faktiskt lönar sig, fast inser ju att det måste varit Gud som varit framme eftersom INGEN kan tro att jag är under 20 längre. Ser du ut som ”17” visa leg! Nej, så väljer jag att inte tolka händelsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.