Hur kan man inte älska en modig människa?

Screenshot 2016-07-16 18.14.49

Var personlig men aldrig privat. Avslöja inget av det som inte slutat i någon form av framgång. Det är ett jävla skitbudskap som de flesta faktiskt lever efter, även jag. Som om det personliga är fint, men det privata fult. Det är naturligtvis inget som är fult. Träffade nyligen en rik norrman på ett hotell som tyckte jag skulle skriva en bok, kan inte förstå varför mitt liv skulle vara unikt, men kanske just därför. Trauman som inte får uttryckas skapar sjukdom, så varför inte. Ser på bilden av mig själv som treåring och förstår inte hur någon – inklusive jag – har kunnat vara elak mot henne. Hur kan man inte älska en modig människa?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.