Som en oändlig raksträcka till helvetet

703EAB35-5081-4AA7-A594-0E772D61424D_instant

Mentalt slut efter utflykt till världens kanske mest deprimerande område: Mölndal. Vägen dit är som en oändlig raksträcka till helvetet eller värre. Människorna man möter är obeskrivliga, eller så var det jag som var skärrad. En man med ett tredje jättebröst fast på magen, en snurrig tant som trodde jag var turistinformation, ett tonårsgäng med aggressiv bergsträngarutrustning på hjul. Phu. Tog mig därifrån fort och lovat mig själv att aldrig någonsin återvända. Nu ska jag ta mig en korv (kallt vin) i godan ro. Hejdå. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.