Sovande våldtäktsmän är också våldtäktsmän

IMG_5344  IMG_5363    IMG_5387

Den finaste dagen på hela sommaren – REN magi. Simmade mot strömmen i det svalaste klaraste västkustvatten som går att uppbringa. Hade ett gäng prinsessor och drottningar med mig. Allt var perfekt. Solen tål jag ju inte. Funderar på att köpa en parasoll på Clas Ohlson som jag monterar på huvudet imorgon, för här ska badas och liggas på klippor!

Denna docka jag har, alltså vad säger man?

Svårt att sova nu. Dels så skriker måstrutarna av glädje utanför fönstret och dels så länkade någon på Twitter en hovrättsdom där en man friats för våldtäkt på tonårsflicka för att åklagaren inte kunna motbevis att han INTE SOV!!! Jag menar sedan när knullar INTE män även när de sover?!? Jag förstår ingenting. Skulle man plötsligt inte vara ansvarig för att man sover och knullar och dessutom gör ett barn med barn. Sedan uttalar man sig i media, att man vill ”fortsätta med sitt liv”? HAN vill det. Jag ORKAR inte. Finns det någon högre instans vi behöver ju ställa saker till rätta. Får obehagliga bilder i huvudet och förstår inte hur hans fru inte ser till att verkställa någon form av rimligt straff för denna ”stackars oskyldiga” våldstäktsman!

<< Tingsrätten trodde dock inte på historien, och menade att detta förmodligen var en efterhandskonstruktion, skriver Aftonbladet. Samlag i den ställningen flickan hävdat att hon haft sex med mannen på skulle vara omöjligt att genomföra om han sov, och det är inte troligt att man inte vaknar upp under ett samlag om man inte lider av somnambulism (sömngång) eller sexsomni (sömngångarsex). >>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.