Det är jag som är det motsatta könet

Jag har ju en dragning åt mänskliga draman. Många gånger har jag även deltagit själv, det slipper jag helst numera. Varit på amerikanskt pyramidspelsväckelsemöte idag av ren nyfikenhet och konstnärlig äventyrslystnad.

Plötsligt skymtar ”hoppet” mellan fula företagsflaggor och pulverburkar och återkommande hyllningsapplåder när någon stiger fram och som gått ner 150 kg och fått ett fantastiskt liv med rikedom, hälsa, gemenskap och mening. Efteråt rapar man jordgubbsvälling med ”Cockies & Cream”. Baksmällan infinner sig med andra ord såklart som med alla andra quick fixes och berusningmedel. I slutet av dagen så glädjs jag oerhört över min intakta skeptiska analytiska hjärnhalva.

Undrar om den lättklädda mannen ovan kategoriserar mig, som galen eller Asperger? Det beror nog på. Jag kan inte låta bli att bli nyfiken. Vem är han? Vad har han varit med om?

Ps. Jag vill ha tillbaka de berusande varma förlåtande sommarnätterna. Det kan väl ändå inte vara slut redan? Jag har inte haft någon semester och jag är inte utvilad. Skulle man vara det nu? Halleluja! Isåfall behövs två sådana väckelsemöten i veckan eller starkare grejor är jag rädd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.