– ”Jag känner att du är en känslomänniska!”

IMG_6948 (3)

Jag har skrattat oavbrutet åt kommentaren jag fick igår ”Jag känner att du är en känslomänniska!”. Detta med att dela upp världen på logiskt och känslomässigt tänkande individer förstår jag ärligt talat inte. Tror att det snarare är så att det finns mer eller mindre emotionellt intelligenta människor.  Jag funderar allvarligt på att ge ut en bok i vett och etikett för internet-dejtande män. Det finns några grundregler. Regel nummer ett: Tala aldrig illa om en ex partner. Regel nummer två: Skicka aldrig en bild på ditt könsorgan hur vackert du än anser att det är och fråga inte efter ”bilder”. Regel nummer tre: Tala inte om politik eller ekonomi. Regel nummer fyra: Fråga inte om några mått och uppge inte heller dina egna. Regel nummer fem: Skriv inte ska vi knulla, innan första dejten? Regel nummer sex: Fråga inte vilka sexuella preferenser motparten har, det förstör alla eventuella möjligheter till en fortsättning. Åhhhhh!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.