The Square

Screenshot 2016-08-09 23.14.19_instant Screenshot 2016-08-09 23.14.55_instant

Två dagar som ”slav” (frivillig) för Ruben Östlund. Det är sammanfattningsvis jättespännande att få vara med om en filminstpelning med Ruben Östlund och jag skulle förmodligen göra om det. Snygga skådespelare (Claes Bang) med stjärnstatus, men samtidigt så oerhört frustrerande att förstå och samtidigt kunna göra så lite åt något som verkar så oerhört spännande. Men nu behöver jag kanske sova ett par veckor, och mina fötter behöver sänkas ner i ett saltkar lika länge för att återfå sin form av fötter igen. Aj aj! Handlingen får jag ju inte säga något om, men filmen heter The Square. En intressant film om ett performance-art-verk som naturligtvis är oerhört sammhällsaktuellt problematiserande och samtiigt säkert även provokativt (för vissa). Efter jag vaknat upp ur min skönhetssömn kanske jag återkommer med en mer nyanserad bild av min upplevelse, som jag faktiskt betraktar som ett sätt att utmana mig själv. Mer om detta senare alltså. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.