Djävulen har talat igen

När djävulen talar förväntas vi lyssna och sedan svälja snällt. Vi som inte har lust för att vi tycker att Djävulen är en jävligt feg typ som inte bör ha mer makt än hen klarar av, ska alltså straffas – brännas på bål!?! Alltså ”management by fear” eller patriarkal makt.

Nej, det är inte bra att sänka straffskalan vid sexualbrott mot barn, alldeles oavsett OM man kan få det till något slags samtycke eller ifall det handlar om lite ”äldre” (12-15 år!!!) barn! Förklara gärna för mig hur du tänker Advoakt Sadik Kutlu! Du bor i Sverige, du borde förstå att det är ett led i försämra barns rättigheter i ditt ursprungsland, du bor här och du är vuxen! Och du ber oss som reagerar BE OM URSÄKT för att Turkiets folk blir KRÄNKTA!?!

VEMS TALAN för du? Barnens? Kvinnornas? Männens??? Ja, vi fattar. Jag förvånas att inte fler reagerar, vi lever i ett sk fritt land. Kom igen offra något, när du har möjlighet!

 

IMG_7365

 

img_7352

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.