Sviter

screenshot-2016-09-06-21-17-34 screenshot-2016-09-06-21-17-45 screenshot-2016-09-06-21-18-05  screenshot-2016-09-06-21-20-08

Somnar överallt igen. Järnbrist och virusöverskott. Brittsommar i Göteborg. Alla talar om detta nu, inte jag dock. Bor en tysk veterinär hos oss, hon konstaterade det jag redan visste men ändå skönt att höra: att katterna är normalviktiga och vid bästa vigör. Talat med fruktansvärt påfrestande man som påminde påfallande om alla andra påfrestande män jag någonsin känt. Så banalt att vissa människor ALLTID dras till varandra, som flugor. Jag har som tur var antecknat hela vårt samtal. Oerhört intressant stoff samtidigt naturligtvis. Så kan man ju välja att se det om man inte vill bli arg eller bitter, och det vill ju inte jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.