Lifestyle Guru

Idag kom jag på en sak. Om jag har tid med människor som på olika sätt äter upp min energi utan att ge något tillbaka, så har jag tappat vår tids viktigaste statusmarkör. Så fort man HAR TID med sådant är man en looser. Man behöver alltså vara sin egen stilpolis, sin egen självutnämnda ”Lifestyle Guru” oavsett om ingen i hela världen följer dig. Man får inte ägna sig åt meningslösheter, dvs dåliga saker och relationer. Då är man nog INTE en Lifestyle Guru. Detta behöver jag göra ett konstverk om, men orkar inte just nu, eftersom jag gett all min energi till en tjuv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: