Livet börjar på lördag då har allt löst sig igen

Jag hör ständigt människor som berättar att de inte har någon dödsångest. Ok, det har jag väl inte heller, men fan vad ofta jag tänker på livets ändlighet nuförtiden. Det är lite som när man vet att man snart behöver åka hem från en semester som inneburit totalt verklighetsflykt, dvs oerhört sorgligt och jobbigt och hemskt. Jag är väl inne i ett melankoliskt mood, det är ju höst. Men skulle väl vara konstigt om jag inte påverkades av alla män som ständigt stör ut alla positiva energier. Alltså inte ALLA män, utan de män som jag på något sätt känner attraktion till. Jag faller jämt tvångsmässigt för män med jord under naglarna, renskötare, introverta människor med närhetsproblematik som ser en relation ungefär som att bli fastbunden och instoppad i ett kylskåp modell mindre under däck i en lastbåt. Jag vet inte, såklart är jag ”missbrukare”, som missbrukar mina missbrukare eller hur det nu var detta med MEDBEROENDE hängde ihop. Så tröttsamt är det iaf att jag vill kräkas. Vem tycker egentligen att det är ROLIGT att LETA efter sin stora kärlek när 99% av alla är upptagna eller psykiskt handikappade? Jag säger som Stig Larsson att om jag inte får hen jag vill kan det vara, då har jag ju mina katter, som även Stig har. Jag behöver ta semester från mitt svarta bälte i Tinder dejting nu. Men ärligt talat vad är alternativet om jag ska träffa en man, Konsum på Landala Torg eller krogen eller…? Inte så många som går fram till en kvinna som är och ser ut som jag tyvärr. Föreställer mig att jag är lite för vresig/frispråkig för de flesta ängsliga män. Nu ska jag sova, även om jag praktiskt taget är för trött för att somna. Livet börjar på lördag då har allt löst sig igen. Då är naglarna långa, hunden glowy och håret blont och vackert igen. Ja, allt kommer bli bra på lördag.

På min T står följande ändå får jag precis detta jag ber om att inte få, är inte det lite konstigt?

”SNÄLLA, skriv INTE till mig om du
1.) BARA är sugen på ett snabbt ligg, det kommer INTE fungera!
2,) Undvik även mig om du definierar en kärleksrelation som att ”BINDA SIG”!
3.) Skit även i mig om du hatar katter o tänker skicka en bild på din erigerade penis.”

 

screenshot-2016-09-12-20-17-05

Höstskor

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.