Det är bra att det händer spännande saker

screenshot-2016-09-20-10-47-17

 

screenshot-2016-09-20-10-49-52

 

screenshot-2016-09-20-10-47-50

 

Livet är kort. Försök att inte tänka på döden. Borde det inte stå så istället vid begravningsplatser? Vad är jag? Vem är jag bakom den vackra ytan? Ser jag alltid ut såhär? Hur ser jag egentligen ut? Varför är jag så motsägelsefull? Varför pratar alla män om att deras ex varit som en börda för dem medan de å sin sida räddat dem ur ett helvete? Varför säger alla att de tidigare drack en flaska vin varje kväll, men att det var då, och varför har så många män på Tinder en bild när de tränar i kroppsnära dräkt och en med en öl i handen? De behöver hjälp, eller åtministone förståelse för att de behöver hjälp. Så är ej fallet. Idag händer det en spännande sak. Det kan jag inte prata om ännu. Det är bra att det händer spännande saker. Då blir livet lite enklare och känns inte fullt så kort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.