Jag är en dålig kanin för ditt försök

Bokmässan är både en vidrig plats och en himmelsk plats. Garanterat syrefattigt och ingen hör mer än hälften av vad alla debatter handlar om, dessutom luktar det ångest, svett och dålig sk parfym. Kakan träffade jag när hon signerade sin bok HELA KAKAN, så varmhjärtad och cool på samma gång att det strålar om henne. Hoppas få lära känna denna människa mer framöver. Sedan träffade jag ju Sture Bergwall, en liten och livsbejakande farbror som osannolikt nog gjort sig skyldig till en del del fruktansvärt dumma saker i sitt liv, men även skulle kunna vara väldigt mycket mer bitter än vad han är. Jag ska försöka läsa Stures bok ”Bara jag vet vem jag är”. Köpte även Plupp-bok är ju svårartat kär i Plupp sedan många år. Och så en bok av Lina Wallentinsson (som vi spenderade en sommar med i Toscana på 80-talet) om hur man gör härlig mat och groddar själv. Och såklart en hel del annat också, som jag inte ens kommer ihåg här och nu. Ville köpa med mig halva bokmässan, men flydde hem eftersom jag hade glömt att ta med mig syrgastuber. Alltså allvarligt Bokmässan, gör något åt luftkonditioneringen annars kommer ju ingen komma över 25 som inte är tränad för Trialthon.

Rubrikens titel är sprungen ur den frustration jag känner inför uppgiften att INTE vilja lösa någon mans problem någonsin i mitt liv igen. Varför skulle jag? What’s in it for me? Inget såklart. En illusion, som media byggt upp och som alla världens sagor berättar om för att vi ska sälja våra liv och våra själar för ingenting. Patriakartet kallas ju denna mind-fuck.

Så allvarligt, istället för att berätta vad DU vill ha, så fråga dig VAD DU KAN GE. Matchomannen är rädd, och jag kan förstå det. Smarta, starka, vackra, självständiga, attraktiva kvinnor tänder inte längre på bara Rolex-klockor, en stor kuk och/eller stora bilar, utan önskar se en tydlig vilja och utveckling mot ett mer känslomässigt reflekterande ödmjukt liv. Detta klarar inte alla, utan att fullständigt krackelera i hat mot kvinnor. De som inte klarar det kommer leva ensamma som grottmän i skogen, iaf hoppas jag det.

Post scriptum: Skrivet under pms och under utdrivning av olika onda andar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: