En självordnande tillställning

screenshot-2016-10-01-23-39-41

Livet, detta erbjudande som stundtals känns för mycket för att kunna tas emot och göra rättvisa. Något så otroligt vackert och skört rakt i ens händer. Hur göra något sådant rättvisa? Det finns människor som gömmer sig i sina skrymslen för att detta inte går mer än ögonblicksvis. Och det finns de som skramlar jättehögt med sina saker. Men lycka kommer ju inte i storpack med jämn och marknadsanpassad distribution. I gastgramande rädsla för att vara medelmåtta. Detta smärtsamma fast ändå så trösterika. Jag förstår, men samtidigt så ångrar man sig nog efteråt. Jag menar i dödsögonblicket. Köp en katt och odla en växt. Eller måla en tavla eller gör en installation. Laga en måltid med kärlek. Bara det lilla kan vi göra. Men det kan vi ju. Vilket enastående erbjudande! Så skönt att det finns fördelar med hormonella humörsvängningar ändå. Nu börjar denna dagen. Detta enastående erbjudande.En självordnande tillställning. Låter ju new-age, jag kan inte leva med denna stillöshet, men jag måste ju.

screenshot-2016-10-02-11-04-31

En självordnande tillställning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.