Kan någon ge mig en strukturerad hjärna i julklapp?

screenshot-2016-10-04-03-14-07

Har 35 veckors kurs i <<processpedagogik som metod för personlig utveckling>> att läsa in denna veckan. Som vanligt har jag övertro på vad min hjärna klarar och har nu drabbats av överslag, dvs jag kan inte sova. Vissa säger att jag har ADHD. Med tanke på min totala oförmåga att koncentrera mig kanske det stämmer, det lär jag väl aldrig få veta. Orkar inte bry mig om vad olika människor tror nuförtiden, men blir inte arg eller upprörd alls. Dricker kaffe klockan är snart halv fyra. När man inte kan sova tänker man mer kreativt, det är lite som en fylla eller en lätt temporär hypomani, eftersom man dagen efter drabbas av total kollaps mm, samma symtom som vid baksmälla.

Och så detta med dekadens. Någon frågade mig om jag gillar dekadens? Hörde mig själv svara att jag hatar dekadens. Kanske har jag fått en överdos av dekadenta människor ja det ska gudarna veta. Människor som yrar om att knark är bra saknar fantasi eller så har de aldrig tagit några riktiga risker, ja eller har de bara inte förmåga att hitta en drog i sådant som kaffe, grönsaker och salt kanske? Hur som helst, hatar verkligen känslan att befinna mig i någon form av baksmälla. Det luktar inte gott och det känns för djävligt. Jag dricker numera mer detoxdrycker än vin. Men ok, jag ska dricka vin, fast tänker aldrig mer riskera att vara bakis. Livet är för kort för det och huden blir plufsig och röd. Sådant har vi inte tid med.

Det andra jag behöver avhandla är avund. Vissa kvinnor som t ex åldras snabbare än andra vill gärna att alla ska åldras i samma takt, och gör man inte det så får man höra att man snart kommer att tappa allt, och bli osynlig, så absurt det låter. Tur att jag är immun mot all elitism nuförtiden, hoppas även virus och andra otäcka sjukdomar ingick i vaccinationen. Alla tidigare skitsaker som hänt kanske var bra ändå. Ja, såklart så verkar det ju nu eftersom jag sitter här med alldeles nya designade glasögon med utsikt långt bortom det jag såg då. Så är ju livet. Det är alltså detta som kallas personlig utveckling. Man kan även kalla det för ”lära sig livets läxor” eller sluta bry sig ett piss om skitsaker. Ångesten, visar sig inte om man inte är rädd. Hen har väl tröttnat på mig, jag är alldeles för luttrad. Det är inte samma sak som att jag inte har respekt för denna djävul, som numera bara lyckas viska elaka ord bakom fönsterrutor, men kommer inte in trots fönster på glänt. Troligtvis är jag inte lika rolig att driva till vansinne längre. Det är ju skönt. Imorgon behöver jag ringa min husdoktor som faktiskt behöver ge mig någon form av tablett att sova på, som det ju heter. Jag har nu bara 6 dagar på mig, men det är ju bra med tidspress för oss ostrukterade människor som inte kan göra något med systematik. Kan någon ge mig en strukturerad hjärna i julklapp, finns det en sådan app?

Eller förresten, skit i det, jag får duga som jag är. Jag är ju naturligtvis fantastisk, det är ju minst 5% av alla människor.

Skoja!

Godmorgon sov dig GODARE.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.