Ta hand om din inre lillasyster!

Burit upp tre ton tungt sekelskiftesskåp från Bukowskis med tapper kraftig granne på 2 m tre trappor till mitt sovrum. Herre gud alltså, jag vågar inte visa mina ben. Det kallas blåmärken, ganska fruktansvärt, men snyggt blev det ju, med skåpet alltså, så ändå värt för att slippa IKEA. Mer om historien om skåpet sedan när det återfuktats med linoljefärg och fått samma behandling som jag nu också behöver.

Suttit och våndats för att förbereda dragning inför diplomering i samtalspedagogik – Psykoanalytisk konstruktivism – imorgon. Jobbat och våndats och tänkt och jobbat. 10-40-50. Den kreativa processen är sådan, dvs absurd för utomstående. Kommer vara tvungen att lämna i ett jättejobb i efterhand, men har iaf färdigställt 80% nu. Imorgon kommer jag att ta en sömntablett eller två och sova i tre dagar. Efter det ska jag vakna ur min sömn och förväntar mig då vara en skönhet igen. OM jag vaknar upp som en vacker drottning ska jag fira med vin och mat från en annan värld lovar. Sedan ska jag göra min företagshemsida, alltså en seriös som riktar sig till REAL customers. Då äntligen! Sedan skaffa ateljé/mottagning! Eller ta ställning till om det är detta jag behöver. Måste sova NU!!!

Sov mig godare!

Sov mig Gud.

image-2016-10-05-at-22-32

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: