Söt inte bitter

Två gånger har jag blivit friad. Noll gånger har jag blivit dömd, dvs gift. Det hörs ju på namnet. Någon friar till dig. Men du väljer att inte ta GIFTET, dvs bli förgiftad. Alltså, vem behöver därför vara olycklig för att hen inte blivit gift!?! Jag förlovade (lovade att ta giftet vid senare tillfälle) mig när jag var 21 och några veckor innan jag skulle (för) gifta mig vid 30 ångrade jag mig. Skicklighet inte tur.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.