Man klistrar in sig bara

Det är bra att bli äldre, men ingen pratar om det. Man får fler livslinjer, ok, och man blir två storlekar större, men man måste ju inte tappa formen för det eller stilen heller för den delen. Jag minns när jag var 30 och någon tyckte att jag var för gammal för långt hår. Ja, ni fattar. Man klistrar in sig i sammanhang man vill vara så är man nöjd med det, det är en av de förmågor som bara en äldre människa kan vara nöjd med. Det är för att fantasin i samklang med självkänslan. Man har helt enkelt förmåga att leva sig in i saker, ungefär lite som när man var barn och kunde sitta och leka med kottar och på riktigt vara DÄR, bara där, bland kottarna i deras värld. Jag väntar på gäster från Finland. Slängt ungefär 100 kg skit och har en del kvar. Jag fortsätter med mina hälsosmoothies och väntar på att orken ska dundra in. En dag kanske den gör det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.