Idag är det enda som känns meningsfullt denna porslinshunden

Idag är det enda som känns meningsfullt denna porslinshunden från 1950-talet made in japan, Chip & Dale och att tillverka lampor. Det är inte alls så att man blir lycklig och snäll när mensen kommer ska jag tala om. Det är säkert så för vissa, ungefär som att vissa är laktosintoleranta. Ingen fara med mig, jag reser mig alltid. Behöver bara lägga ett bud på porslinshunden så blir jag lycklig igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.