Ögonbrydd

img_9165
Alltså NEJ aldrig har jag tidigare funderat på mina ögonbryn. Men sedan jag sett hundratals turtorials om hur man formar sina bryn är jag brydd.  Hur är det egentligen tänkt? Bortsett frön detta har jag större saker i mitt liv som gör mig brydd, men människan är ju sådan, hon bryr sig på småsaker och det är ju för att orka leva. Det får man förlåta sig för. Jag är förlåten.  Det är ok att inte ha ordning på sina bryn. Kompenserar med mac lipstick. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.