Utrotningshotade svinpälsar och det tredje ögat

meokt2016

Ett samhälle behöver sina ”svinpälsar”, dvs de som säger rakt ut vad de tycker, som inte är fega i första hand, som kan förnimma saker andra inte kan, som offrar sig instinktivt för sin inre övertygelse, de som har utrustats med en annorlunda intelligens, socialt patos och som på samma gång vågar kan erkänna sina felsteg. Utan dem har vi ett ängsligt elitistiskt samhälle byggt på förändringsrädsla, maktmissbruk och orättvisor. Ett klimat där människor som Donald Trump, en tragisk (fast farlig) narcissistiskt personlighetsstörd man, kan stå som valbar kandidat till en post som världens mäktigaste. Det är mycket viktigt för allas trevnad och för framtiden att vi inte försöker utrota våra ”svinpälsar”.

Det tredje ögat behövs.

image-2016-10-22-at-06-13

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.