Vem vill se ”död” ut?

Jag tänker att det är rimligt att inte le på foton. Jag tänker att det är rimligt att vara precis som jag vill, och att inte orka leva upp till det sinnestillstånd omvärlden förväntar sig. Det är inte bara rimligt det är en rättighet och en protestaktion. Snart är det ju  Halloween, högtiden människor älskar, men som jag inte förstår det roliga med. Vad är roligt med att sminka sig så man ser ut som man varit med om en trafikolycka eller att man legat och ruttnat i jorden i ett par veckor? Jag sminkar mig hellre på andra sätt tror jag. För övrigt gör jag dagligen allt för att jag inte ska se ”död” ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.