Den mannen!

Dagen i bilder. Ikeas ”Sanning” (mugg) för 15 kr. Äntligen orkade jag åka till detta lilla paradis av produkter producerade förmodligen mestadels av slavar. Kollat på sminktutorials av Alisa Asheley utan ljud för jag orkar inte lyssna på vad de säger, fantastiskt hår har hon (nästan inget). Tagit sats och renbäddat fyra sängar. Är för trött på att kunna lägga mig ner. Imorgon behöver jag GÅ till en brädgård och köpa brädor för att färdigställa ett klädskåp som kommer bli fantastiskt men som inte är det ännu. Och så har jag ju klistrat fejk-marmor på mitt sminkbord som är en gåva till mänskligheten som inte har råd med äkta marmor. Och så har jag förmodligen fått någon hudsjukdom eller allergisk reaktion så nu kan jag jag inte exfoliera bort mitt ansiktes olika lager mer, nu är det slut på DET roliga, behöver nu börja bygga med gips istället eller något. Jaja, vad ska man göra?!? Och så Isabella Rossellini som varit min idol sedan jag var 7 eller snarare hennes mamma. Ja, det var denna ganska fantastiska höstdag det. En dag då jag varit mamma och gjort höstgryta och serverat riktig husmanskost. Det ni!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.