Magi på Beijer Bygg

Magi talas ju mycket om just nu, den i vardagen är starkast. Idag åkte jag och min fina E till Beijer Bygg på Hisingen för att handla plank. ”Plank” är ett mycket vagt begrepp för mig. Har alltså ingen aning. Visste att jag ville ha hyvlat och att det inte skulle vara plywood eller spånskiva för det borde inte få lov att existera på jorden tycker jag. Väl där träffade vi världens vänligaste säljare (förmodar att hon var en god fe) som vänligt hänvisade oss genom olika hangarer fyllda av brädor till en ännu godare människa som hade en jättestor sågmaskin och händer stora som dasslock, som kapade exakt sådana brädor vi vi önskade oss. Alltså bara en sådan sak! När jag skulle betala hade jag ju glömt min plånbok, men även detta löste magin. Väl hemma passade dessa hyllplan ungefär som skon på askungens fot. Ni förstår ju hur lycklig man blir. Så nu har jag ett klädskåp byggt 1889 som även har hyllor!!! Ni ska få se bilder så fort jag målat och fixat färdigt detta underverk! Ja, jag tror på magi. Det kan ju även kallas flow. Sådant uppstår bara, man kan inte kalkylera med när det händer, men det händer. Fantastiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.