Cusptecken Vädoxen

screenshot-2016-11-18-00-33-48screenshot-2016-11-18-00-33-35

Jag dricker kaffe ur koppar som ser ut som chokladbitar som inte går att dricka ur, eftersom jag är sådan som vid euforiska ögonblick köper saker på Ebay utan att tänka efter. Det har funnits män i skor som älskat och hatat denna egenskap hos mig. Själv tycker jag att det är en söt egenskap och tänker inte medicinera bort den. Jag är född hybrid Vädur/Oxe som tydligen kallas för Vädoxen, det har framkommit sedan några snillen nu räknat om det astrologiska systemet, och det förstår ju alla att detta tecken har jag naturligtvis varit hela tiden.  Jag tror att det bästa för mig och alla andra vore om jag gick i ide nu. Jag skulle ju vakna snyggare, smalare och mer balanserad. Kanske kan jag gå i ide på vinden och hyra ut lägenheten? Behöver övertala resten av familjen att det är en bra idé först bara. Men nej, det får man inte om man är en människa. Extremt oklart varför. Moderaterna och SD är nog emot denna idé, bäst att inte fråga.

Väduren/Oxen (ca 14 – 24  april)

Vädoxen har två energier som samspelar mycket bra. Den impulsiva vädursenergin tillför drivkraft och målmedvetenhet medans den praktiska Oxen energin tar hand om alla detaljer. Vädoxen är därför en naturligt född LEDARE både på jobbet och hemma. De är dessutom ansvarsfulla, roliga, hjälpsamma och pålitliga. Men de kan ha lite problem med att de inte kan låta bli att lägga sig i då de har svårt att lita på att andra kan lösa saker lika bra som de själva. Detta gör att de kan bli rätt så påstridiga. Vädoxen har ett mycket stort behov av att inte gå i någons ledband och de har också uthålligheten och styrkan att kunna gå sin egen väg. Detta kan dock göra att de inte alltid spelar efter reglerna utan föredrar att följa sina egna instinkter. Vädoxen älskar KONST och musik och det är mycket viktig för dem att må bra. Ofta är de KONSTNÄRLIGT lagda själva. De uppskattar att ha en partner eller familj nära och de använder gärna sin charm och uthållighet i kärlek. En Vädoxe har stor potential för ett mycket tillfredställande liv tack vare sin balans mellan insatser och beslutsamhet.

Det ni alla monsterdiggare!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: