Mellanmjölken var tänkt som ett skämt

Om du vill vara en lycklig människa måste du missförstå ironi, mellanmjölken ett sådant exempel. Jag märker hur jag irriterar mig alltmer på samhället, alltså min ”undran inför samhället” blir alltmer påtaglig. Jag är inte sorten som blir lurad, men jag är å andra sidan sorten som nästan ingen lyssnar på. Vad är då de viktigaste principerna för oss människor? Någonstans att bo där du kan stanna även då du är sjuk och deppig. Någonting att äta och dricka varje dag. Böcker. Vin. Sjukvård när du verkligen behöver. Kärlek och gemenskap. Och att man får ”ta med sig hunden (läs även katten) med sig in i himlen”.  Jag tänker att vi inte begärt mycket, och att vi inte ens kan garantera detta för varandra och oss själva idag 2016. Det finns mycket rika människor som förväxlar pengar med kärlek. Någon sa att Trump är god för 50 miljarder. Orkar inte ens kommentera kopplingen till detta att samma man faktiskt lyckats bli president. Men det förstår ni alla att sådant är naturligtvis fullt möjligt. Alla kan för övrigt bli kända idag. Du behöver bara ha två saker. Pengar och så måste du sakna förmågan att se dig själv, alltså ”förmågan till självironi”. Det narcissistiska samhället blomstrar för fullt. Det finns också mycket kärleksfulla människor som inte kan ta betalt. Det är fel, för människor som förväxlar pengar med kärlek har absolut PENGAR, så det är okej. Det är även okej att dricka standardmjölk, alltså FET MJÖLK. Tack för mig för dagen. Jag hatar människor. Iallafall i detta nu. Förväxla mig inte med så korkade och förtvivlat osympatiska och ängsliga varelser i mellanmjölkens land. Ps. Nej, har inte blivit högerextrem. Och tack för Lilla Drevet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.