Hur det är tänkt att någon med några hjärnceller i schack ska kunna vara nöjd med denna skiten?

Idag har jag fått visa leg på Systembolaget, ja det kan man ju vara lycklig över ifall man vill att samhället ska se ungdomlighet som en komplimang eller om det gav mig någon form av praktisk fördel? Jag lyssnar på Esbjörn Svensson på en nivå som förmodligen är ÖVER grannarnas, och tänker på hur det är tänkt att någon med några hjärnceller i schack ska kunna vara nöjd med denna skit? Alltså detta livet. Förlåt mig. Hoppas jag har fel. Detta är inte någon politisk blogg, och jag ska inte ge mig in i detta, för då blir jag kanske mördad, men det är långt från okej, det narcissistiska mind-fuck samhället vi har idag gynnar ingen förutom narcissisten. Och det är inte tillräckligt bra. Tycker jag. Kan vi inte bättre? Ska människor som president Trump som inte ”tror på växhuseffekten” få lov att ha sina trippar på bekostnad av våra barn? Oavsett om man har några egna barn, kan ansvaret verkligen anses avslutat då MAN är fysiskt avliden? Donald Trump är god för 20 miljarder, lika många barn som denna man ser som sina egna, helt ”utan personligt ansvar”…

Screenshot 2016-11-18 21.02.33.png

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: