Hur det är tänkt att någon med några hjärnceller i schack ska kunna vara nöjd med denna skiten?

Idag har jag fått visa leg på Systembolaget, ja det kan man ju vara lycklig över ifall man vill att samhället ska se ungdomlighet som en komplimang eller om det gav mig någon form av praktisk fördel? Jag lyssnar på Esbjörn Svensson på en nivå som förmodligen är ÖVER grannarnas, och tänker på hur det är tänkt att någon med några hjärnceller i schack ska kunna vara nöjd med denna skit? Ska människor som president Trump som inte ”tror på växhuseffekten” få lov att ha sina trippar på bekostnad av våra barn? Oavsett om man har några egna barn, kan ansvaret verkligen anses avslutat då MAN är fysiskt avliden? Donald Trump är god för 20 miljarder, lika många barn som denna man ser som sina egna, helt ”utan personligt ansvar”…

Screenshot 2016-11-18 21.02.33.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.