Ångra inte kärlek

Om det ens går att ångra kärlek, iallafall inte om man lever någorlunda autentiskt. Min ex man kunde inte älska sa han alltid. Jag trodde honom aldrig. Tyvärr. Jag har även idag påbörjat min OS-karriär och tränat ett par minuter. Förberett med hembakade lussekatter, bortsett från degen som jag åt upp, för imorgon när det är lucia. Idag blev det kallare igen, precis när jag hade bestämt mig för att gå med träskor och korviga ullstrumpebyxor i vinter. Typiskt. Dessutom behöver jag en jacka som man kan stänga.

Imorgon är en annan dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.