Julklappa mig

Trött.

Trött på att bli missförstådd. Trött på skämt som inte når fram. Trött på hackiga konversationer. Trött på lättkränkta. Trött på självupptagna. Trött på att vara starkast. Trött på att vara kvinna. Trött på att vara ensamstående mamma. Trött på högerkonservativa skittråkiga Göteborg. Trött på män som frågar mig om jag säljer sex. Trött på män som säger att de tappar respekten för kvinnor som blir förälskade i bilden av dom själva (börja tyck om dig själv då!). Trött på äckliga gubbar som tror att jag vill ha örtio bilder på deras fula kropp i lysrörsbelysningen från deras badrum. Trött på kuk-bilder. Trött på narcissister. Trött på smaklöst julpynt. Trött på julklappar som man kan köpa till halva priset den 26 dec. Trött på kapitalismen. Trött på Donald Trump, Putin, IS, Anna Klingberg Batra, Alice Teodoresco, Ann Heberlein, Sverigdeomokrater. Trött på människor. Trött på eksem. Trött på kylan. Trött på mörkret. Trött på att bli klippt i hockeyfrilla när jag sover när jag ville ha Hollywood-frisyr. Trött på drama. Trött på högerextremister. Trött på jihadister. Trött på virus.

Trött på att vara trött. Trött på att vara trött. Trött på att vara trött.

Julklappa mig och låt håret växa ut fort igen.

Våren kommer nog. Kanske.

 

3 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.