Vad gör man inte för JULEFRIDEN?!?

Mobiliserat sista droppen kraft för att trä på den här granen sitt pynt. Nästa år ska jag ha en docka som julgran, som den ovan. Den måste tyvärr vara enorm, annars tappar den kanske sitt uttryck. Vi får se. Jul är den snyggaste årstiden, som jag nu inte alls vårdat ömt pga bristande energi. Imorgon jullunch, dvs slippa laga någon mat. Sedan kanske nya naglar och nyfärgat hår om jag orkar. Har man fått hockeyfrilla när man sover behöver man ju även evntuellt ordna löshår också. Känns som en jävligt sjuk aktivitet dagen innan julafton. Men vad gör man inte för JULEFRIDEN?!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.