Jag behöver träffa Jesus

15538376_385599561789648_5476850697091678208_n

Det började med att jag försökte släcka en eld, en liten. Jag klippte mig hos en galen frisör från England som liksom dansade omkring mig med saxen i mitt hår. Jag var trött och hörde mig själv säga: ”only the split ends”. Det slutade i katastrof. Det fortsatte med att jag sedan kom på den så för mig typiska lösningen att jag fixar det själv. Jag får snilleblixtar. Fråga mina ex. Det är på gott och ont. Har man humor kan det vara roligt. Men denna gången är det bara tragiskt. Ligger nu här och ser ut som en sinnessjuk som klippt sig själv med häcksaxen. Behöver ha klämmor för att ens kunna ha en bun. Jag inser att kanske detta vill tala till mig, men hur? Att jag ska vara tacksam, mer tacksam? Att jag ska vara rädd om det jag har? Att jag ska förstå att det inte hänger på håret? På håret? Nej, såklart inte. Men varför alla dessa prövningar?

Var även ute på juldagen, en upplevelse jag borde ha skonat mig själv ifrån. Orkar inte ens kommentera. Samma budskap där, jag måste lära mig att vara rädd om mig. Hur mycket kan gå fel i en kvinnas liv egentligen? Småsaker kan tyckas men om jag säger ONLY THE SPLIT ENDS så vill jag ju inte se ut som Rulle! Jag har naturligtvis bara mig själv att skylla. Kanske är det det som gör mig så nedstämd? Också det faktum att något så ytligt som hår och utseende får mig så ut balans. Det växer ut, det går att rätta till, det löser sig… Förmodligen en postreaktion, alltså det straffar sig att vara alldeles för stark.

Jag behöver träffa Jesus.

Ögonskuggan blev iaf bra. Make Up Store Marilyn

img_5825-1024x605

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.