Jag är Ingrid

 

Såg dokumentären om Ingrid Bergman ikväll, alltså vilken kvinna hon var. Redan som barn älskade jag henne intensivt. Läste hennes självbiografi hos min mormor när jag var 11 år. Om jag kunde vara hälften så modig och begåvad vore jag magisk.

I övrigt har jag levt mellan dagarna och förundrats över hur allt, precis allt, är 50% billigare idag än i går. Köpte dock ingenting. Tappar sugen. Vi får se imorgon kanske unnar mig ett nytt läppstift eller en Amaryllislök. Men eftersom det går troll i det jag gör just nu aktar jag mig för sådana stora beslut i mitt liv. 😉

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.