Den första dagen Månskära

 

Första dagen på 2017. Infriat mitt enda nyårslöfte (bortsett från att ligga mer). Gått 45 min och blivit svettig. Ute är det stjärnklart och månskära. Jag har läst på ett hypomant sätt de senaste dygnen: De Polyglotta älskarna av Lina Wolff, De oroliga av Linn Ullman, Glöm mig av Alex Schulman. Tre starka 4/5:or. Är även besatt av växter och måste därför köpa Amaryllislökar jag inte har, som Daphne t ex en djupt röd sort med vita kanter. Min mormor hade ärvt sin Amarlyllislök av sin mamma och sparat den i kanske 40 år när jag tog död på den. Usch, så får man faktiskt inte göra. Denna ska jag försöka spara. Upptäckt ett prismässigt humant medicinsk hudvårdsmärke The Ordinary, som tillhör en koncern DECIEM – the abnormal beauty company. Kunde inte låta bli att beställa ett par sådana flaskor. Rapporterar om de gör underverk. Ikväll har jag även börjat se filmen White Girl. Min dotter får inte se den, livrädd för att hon ska få inspiration och bli som jag var.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.